hurra_food_transparent_2000

Rólunk

Családi vállalkozásunk elsődleges célja a magas minőségű baromfihús termékek gyártása és forgalmazása egyedi vevői megrendelések alapján.

Küldetésünk, hogy a több mint egy évtizedes szakmai tapasztalatunkra alapozva a baromfihús kereskedelmet magasabb szintre emeljük és az általunk előállított termékekkel a vevői igényeket maradéktalanul kiszolgáljuk. Egyaránt kínálunk a HoReCa szektor számára előkészített húsokat és a húskészítmény gyártók részére speciális alapanyagokat is. Nagykereskedőként a tömegtermelésben előállított húsokkal szélesebb piaci igényeket is igyekszünk lefedni. A közétkeztetésben rövid idő alatt a legnagyobb hazai cégek beszállítói lettünk. Eközben beszállítói vagyunk több nagy, magyarországi baromfi húskészítmény gyártónak is. Büszkék vagyunk arra, hogy az általunk előállított termékek nyugat-európai piacokon is megállják a helyüket, több különböző áruházi láncban megtalálhatóak és egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek.

Viziónk, hogy olyan hozzáadott értékkel rendelkező prémium termékeket állítsunk elő, amivel a vevőink teljes mértékben elégedettek és olyan vállalatot tartsunk fent, ahol a dolgozók meg vannak becsülve és büszkék lehetnek az általunk készített termékekre.

© 2023 Hurra Food – All Rights Reserved.
2376 Hernád, Búza utca 6.
info@hurratrade.com